Täydennä osaavaa ja omistautunutta rakennuttamisen asiantuntijaporukkaa jossakin seuraavista tehtävistä

 

TALONRAKENNUSTÖIDEN VALVOJA / LVI-TÖIDEN VALVOJA / SÄHKÖTÖIDEN VALVOJA

Haemme monipuolisten rakennuskohteiden rakennus-, LVI- tai sähkötöiden valvonnasta kiinnostuneita osaajia Pohjanmaan kohteisiimme Kokkolan, Seinäjoen ja Vaasan alueelle. Valvottavat kohteet voivat olla joko uudis- tai peruskorjauskohteita, mm. toimitilojen ja teollisuuden parissa. Työpäivät ovat liikkuvia, ja niiden sisältö muodostuu tyypillisesti valvontakäynneistä työmailla, työn toteutuksen dokumentoinnista, tarkastusten organisoinneista ja takuuaikaisista velvoitteista huolehtimisesta. Lisäksi voit osallistua työssäsi suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen. Täydentäviä tehtäviä voivat rakennustyön valvonnassa olla esimerkiksi kosteuden- ja puhtaudenhallintaan liittyvät tehtävät.

Hakijalla tulee olla rakennusalan koulutus (ins., DI tai rkm.). Aikaisempi kokemus valvontatehtävistä katsotaan eduksi, mutta myös muunlaista, soveltuvaa kokemusta arvostetaan. Mahdolliset valvontatyön pätevyydet ovat eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Ensisijaisen tärkeää tehtävässä menestymisessä on hyvät sosiaaliset taidot sekä kyky toimia hyvässä yhteistyössä hankkeen eri osapuolten kanssa. Valvontatyöhön kuuluva viestintä ja dokumentointi edellyttävät hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua.

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI

Haemme monipuolisten rakennuskohteiden rakennuttamisesta ja projektinjohdosta kiinnostuneita osaajia Pohjanmaan kohteisiimme Kokkolan, Seinäjoen ja Vaasan alueelle. Rakennutettavat kohteet voivat olla joko uudis- tai peruskorjauskohteita mm. toimitilojen ja teollisuuden parissa. Projektipäällikkönä vastaat projektiesi ajallisesta, laadullisesta sekä taloudellisesta johtamisesta. Projektipäällikkönä huolehdit nimetyistä asiakkuuksista kuunnellen asiakkaidemme tarpeita ja samalla varmistaen tarpeiden huomioimisen hankkeen toteutuksessa. Projektipäällikkönä olet avainasemassa hankeorganisaation sujuvassa kommunikaatiossa ja yhteistyössä.

Hakijalla tulee olla rakennusalan koulutus (ins. tai DI). Projektipäällikön tehtävässä aikaisempi rakennuttamiskokemus on välttämätöntä. Rakennuttajainsinöörin tehtävää voit hakea myös vähäisemmällä kokemuksella. Mahdolliset rakennuttamisen pätevyydet ovat eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Ensisijaisen tärkeää tehtävässä menestymisessä on erinomaiset sosiaaliset taidot sekä kyky toimia hyvässä yhteistyössä hankkeen eri osapuolten kanssa. Projektipäällikön tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua.

Tehtävän aloitusajankohdasta voidaan sopia joustavasti hakijan tarpeiden sekä ajankohtaisten hankkeiden mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tuomo Kultalahti, puh. 0400 637 186. Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 7.4.2024 sähköpostitse osoitteeseen tuomo.kultalahti@nullotakon.fi

Avoin hakemus

Olemme kasvava asiantuntijayritys ja pyrimme vahvistamaan ammattitaitoista tiimiämme projektipäälliköillä, rakennuttajainsinööreillä ja valvojilla. Juuri tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta kannustamme silti lähettämään meille vapaamuotoisen työhakemuksen. Tarve uusille tekijöille voi syntyä nopeastikin.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on alan koulutus. Tulet juttuun erilaisten ihmisten ja tiimien kanssa myös tiukemmissa tilanteissa. Itsenäinen, oma-aloitteinen tapa tehdä töitä sopii sinulle: olet vastuuntuntoinen ja johdat mielelläsi omaa tekemistäsi ja aikataulujasi. Kerro meille myös työkokemuksesta, jota olet kartuttanut vastaavista tehtävistä.

Tämän tarjoamme sinulle

Olemme pieni mutta dynaaminen asiantuntijaorganisaatio, joka on erikoistunut haastavien rakennushankkeiden projektinjohto- ja valvontatehtäviin. Meillä pääset keskittymään työn tekemiseen ja kehittämään itseäsi ilman häiriötekijöitä. Perusajatuksemme on, että vahva ammattitaito ja oikea asenne takaavat rakennushankkeen onnistumisen. Lue lisää yrityksestämme.

Meillä työskentelet erikokoisissa uudisrakentamisen ja peruskorjaamisen rakennushankkeissa. Monipuolinen asiakaskuntamme, joka koostuu yrityksistä, julkisesta sektorista ja taloyhtiöistä, takaa vaihtelevat ja haastavat hankkeet. Tutustu referensseihimme.

Ota haaste vastaan

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen mikko.helisto@nullotakon.fi (Oulu) tai tuomo.kultalahti@nullotakon.fi (Pohjanmaa). Liitä hakemuksesi mukaan CV:si ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi tehtävään. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan meillä.

Lisätietoja antaa Mikko Helistö, puh. 050 365 4305 ja Tuomo Kultalahti, puh. 0400 637 186.