Avoin hakemus

Olemme kasvava asiantuntijayritys ja pyrimme vahvistamaan ammattitaitoista tiimiämme  projektipäälliköillä, rakennuttajainsinööreillä ja valvojilla. Juuri tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta kannustamme silti lähettämään meille vapaamuotoisen työhakemuksen. Tarve uusille tekijöille voi syntyä nopeastikin.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on alan koulutus. Tulet juttuun erilaisten ihmisten ja tiimien kanssa myös tiukemmissa tilanteissa. Itsenäinen, oma-aloitteinen tapa tehdä töitä sopii sinulle: olet vastuuntuntoinen ja johdat mielelläsi omaa tekemistäsi ja aikataulujasi. Kerro meille myös työkokemuksesta, jota olet kartuttanut vastaavista tehtävistä.

Tämän tarjoamme sinulle

Olemme pieni mutta dynaaminen asiantuntijaorganisaatio, joka on erikoistunut haastavien rakennushankkeiden projektinjohto- ja valvontatehtäviin. Meillä pääset kehittämään niin itseäsi kuin yritystä. Perusajatuksemme on, että vahva ammattitaito ja oikea asenne takaavat rakennushankkeen onnistumisen. Lue lisää yrityksestämme.

Meillä työskentelet erikokoisissa uudisrakentamisen ja peruskorjaamisen rakennushankkeissa. Monipuolinen asiakaskuntamme, joka koostuu yrityksistä, julkisesta sektorista ja taloyhtiöistä, takaa vaihtelevat ja haastavat hankkeet. Tutustu referensseihimme.

Ota haaste vastaan

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen mikko.helisto@nullotakon.fi (Oulu) tai tuomo.kultalahti@nullotakon.fi (Pohjanmaa). Liitä hakemuksesi mukaan CV:si ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi tehtävään. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan meillä.

Lisätietoja antavat Mikko Helistö, puh. 050 365 4305 ja Tuomo Kultalahti, puh. 0400 637 186.