Täydennä osaavaa ja omistautunutta rakennuttamisen asiantuntijaporukkaa Pohjanmaan yksikössämme Kokkolassa.

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Vastaat vaativien rakennushankkeiden rakennuttamisesta. Työskentelet asiakkaittemme rakennuttajaorganisaatiossa ja edustajanamme. Keskeistä työssäsi on johtaa hankeorganisaatiota ja vastata siitä, että hankkeen eri osapuolten välinen tiedonkulku on saumatonta.

Rakennustyön valvoja

Vastaat vaativien rakennushankkeiden työmaavalvonnasta. Vahvistat hankkeen sujuvaa etenemistä monipuolisella teknisellä osaamisellasi. Työtehtäviisi kuuluvat lisäksi avustavat rakennuttamistehtävät.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on alan koulutus: olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai DI. Tulet juttuun erilaisten ihmisten ja tiimien kanssa myös tiukemmissa tilanteissa. Itsenäinen, oma-aloitteinen tapa tehdä töitä sopii sinulle: olet vastuuntuntoinen ja johdat mielelläsi omaa tekemistäsi ja aikataulujasi. Kerro meille myös työkokemuksesta, jota olet kartuttanut vastaavista tehtävistä.

Toimipaikkasi on Kokkolassa, Pohjanmaan yksikössämme. Tarvittaessa voit kuitenkin työskennellä myös Vaasan, Ylivieskan ja Kalajoen seuduilla.

Tämän tarjoamme sinulle

Olemme pieni mutta dynaaminen asiantuntijaorganisaatio, joka on erikoistunut haastavien rakennushankkeiden projektinjohto- ja valvontatehtäviin. Meillä pääset kehittämään niin itseäsi kuin yritystä. Perusajatuksemme on, että vahva ammattitaito ja oikea asenne takaavat rakennushankkeen onnistumisen. Lue lisää yrityksestämme.

Molemmissa tehtävissä työskentelet erikokoisissa uudisrakentamisen ja peruskorjaamisen rakennushankkeissa. Monipuolinen asiakaskuntamme, joka koostuu yrityksistä, julkisesta sektorista ja taloyhtiöistä, takaa vaihtelevat ja haastavat hankkeet. Uusimpia hankkeitamme ovat mm. Uudenkaarlepyyn päiväkoti sekä Caravanlandia Oy:n uudet liiketilat. Tutustu referensseihimme.

Ota haaste vastaan

Laita hakemuksesi osoitteeseen tuomo.kultalahti@nullotakon.fi viimeistään 29.2.2020. Liitä hakemuksesi mukaan CV:si ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi tehtävään. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan meillä.

Lisätietoja tehtävistä antaa aluejohtaja Tuomo Kultalahti, puh. 0400 637 186.